Vainhausas nāves iemesls – joprojām neskaidrs
Publicēts 25. jūlijā, 2011.
Lielbritānijas policija norādījuši, ka apgalvojumi un minējumi par sestdien, 23.jūlijā, mirušās dziedātājas Eimijas Vainhausas nāves apstākļiem ir nepiedienīgi, vēsta ārvalstu prese.

 

"Viņas nāves apstākļi tiek izmeklēti. Pašlaik tā tiek uzskatīta par neizskaidrotu nāvi, un saistībā ar šo incidentu neviens nav aizturēts," žurnālistiem paziņoja Lielbritānijas Metropoles policijas pārstāvis Radžs Koli.

"Es esmu informēts par ziņām, kurās teikts, ka viņas nāvi izraisījusi iespējama narkotiku pārdozēšana, bet es vēlos vēlreiz uzsvērt, ka pēcnāves autopsija vēl nav veikta un ir nepiedienīgi izteikt minējumus par nāves iemeslu," sacīja Koli. Viņš arī aicināja medijus izvairīties no minējumiem, kas var izraisīt tālākas ciešanas Vainhausas ģimenei šajā grūtajā laikā. „Ikvienas personas nāve ir grūts laiks ģimenei un draugiem," norādīja policijas pārstāvis.

Tiesa, ārvalstu laikrakstos jau parādījušās vairākas versijas par dziedātājas nāves iemeslu. Vēl nesen Vainhausa paziņojusi, ka apņēmusies pārtraukt narkotiku lietošanu. Taču, kad mediķi un policija viņu atrada Londonas mājā, verdikts bija viennozīmīgs – dziedātāju nonāvējis narkotiku un alkohola kokteilis.

Turklāt policijas uzmanības lokā jau nonācis viens aizdomās turamais – kāds Eimijas Vainhausas tuvs draugs, kura vārds pagaidām netiek izpausts. Britu kārtības sargi uzskatot, ka tieši viņš dziedātājai iedevis nāvējošo kokaīna devu abu kopīgās narkotiku lietošanas laikā. Vai zvaigznes draugs to darījis apzināti vai nē, Londonas policijas pārstāvji neatklāj.

Savukārt portāls "Dailymail.co.uk" vēsta, ka piektdienas vakarā dziedātāja redzēta kādā no Kemdenas pabiem no narkodīlera pērkam ekstazī, kokaīnu un ketamīnu.

Tikmēr Lielbritānijas Metropoles policijas pārstāvji žurnālistiem norādījuši, ka pagaidām tiesu medicīnas eksperti vēl nav snieguši savu slēdzienu par Vainhausas nāves iemeslu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: