Vai Lindai Mūrniecei slepenas attiecības ar precētu vīrieti?
Publicēts 5. jūlijā, 2011.
Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece un Arābu kultūras centra priekšsēdētājs Hosams Abu Meri ASV Neatkarības dienas svinībās turējās kopā un brīžiem pat sadevās roku rokā. Vai dzimušas jaunas attiecības?

 

Mūrniece šobrīd ir brīva sieviete, viņas laulība ar bijušo Valsts policijas Iekšējās drošības biroja priekšnieku Raimondu Mūrnieku ir izirusi un šogad oficiāli šķirta. Savukārt libānietis, ārsts Hosams Abu Meri, kurš Latvijā mīt jau gandrīz 20 gadu, ir atradis mūsu valstī mīlestību – apprecējies ar latvieti, ģimenē aug divas meitas.

Tāpēc ASV vēstniecības rīkotajos svētkos Mežaparka Lielajā estrādē svētdien bija pārsteidzoši redzēt Mūrnieci ar precētu vīrieti pastaigājamies brīžiem roku rokā, brīžiem draudzīgi uzliekam savu roku otram uz pleca.

Linda Mūrniece gan strikti to noraida: „Nē, mēs esam tikai draugi. Man ir ļoti daudz draugu, kas tur īpašs?”. Viņai šāda uzmanības izrādīšana nozīmējot tikai draudzību!

Arī Hosams Abu Meri teic: „Mums ir draudzīgas attiecības, esam tikai draugi. Jau sen esam pazīstami, kopā strādājuši, cits citu atbalstām grūtos brīžos...” Viņi abi ir piederīgi partiju apvienībai „Vienotība”, laikā, kad Mūrniece vadīja iekšlietu resoru, Meri bija viņas ārštata padomnieks integrācijas jautājumos.

Jau medijos vēstīts, ka šādas izklaides ar vīriešiem Mūrniecei ir pa prātam, - 6. jūnijā viņa atstāja iekšlietu ministres amatu un sarīkoja atvadu ballīti, kurā ar Daugavmalas restorāna „Ostas skati” saimnieku - Jāni Jenzi ļoti jestri atpūtās.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: