Sprūdžs noliedz, ka nav ielaists pilī
Publicēts 24. oktobrī, 2011.
Gandrīz nedēļu pēc medijos izskanējušās informācijas, Zatlera Reformu partijas pārstāvis Edmunds Sprūdžs ieviesis skaidrību ar īsziņas palīdzību par neveiklo situāciju pie Rīgas pils.

Pagājušajā otrdienā, atsaucoties uz aculieciniekiem Rīgas pilī, medijos izskanēja visai neglaimojošas ziņas, ka ZRP līderis Valdis Zatlers devies uz sarunām par koalīcijas veidošanu ar Valsts prezidentu. Kopā ar viņu gājis arī partijas bijušais premjera amata kandidāts Edmunds Sprūdžs, taču pēc aculiecinieku versijas, Sprūdžs nav ielaists pilī, jo sarunās paredzēts piedalīties tikai pa vienam partijas pārstāvim.

Medijos nu ir izskanējušas jaunas šī atgadījumu versijas, proti, - pēc Kasjauns.lv rīcībā esošās informācijas, svētdienas vakarā ap pulksten 22.23 viens no redakcijas žurnālistiem saņēma Sprūdža kunga īsziņu. Citēts pilnībā: „Labvakar, Māri! Kas tie par meliem par pils apsardzi un neielaišanu?! Jūs tur bijāt un kaut ko redzējāt? Es biju aptuveni 300 m attālumā no pils un visu redzēju, tā kā zinu, ka Jūs neredzējāt. Lūdzu, atsauciet ziņu nākamajā numurā kā kļūdainu. Es pavadīju Zatlera un Dombrovska kungus līdz ielas stūrim, jo bija jāpārrunā sarunu stratēģija pirms sarunām un agrāk to nebija iespējams izdarīt, jo tikko pabeidzām 4pusējās koalīcijas sarunas. Līdz apsardzei es negāju, jo ļoti labi jau kopš rīta zināju, ka uz sarunām ies tikai trīs cilvēki.”

Jātzīmē, ka Edmundam Sprūdžam pašlaik nav tās vieglākās dienas koalīcijas veidošanas procesā, jo ZRP viņu izvirzījusi par vides un reģionālās attīstības ministra kandidātu, un otrdien Saeimai jālemj par jauno valdību. Vides speciālisti un dabas draugi jau izteikušies visai skeptiski par Sprūdža izvirzīšanu, jo līdz šim jaunais deputāts vien pazīstams kā IT jomas uzņēmējs.

Valsts prezidents šodien teiks savu galavārdu par izvirzītajiem ministru kandidātiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: