Skandāls! Vai līgava pamet Monako princi dažas dienas pirms kāzām?
Publicēts 30. jūnijā, 2011.
Monako karalistē aktīvi norisinās gatavošanās Monako prinča Alberta II (53) un bijušās peldētājas Šarlīnas Vitstokas (33) kāzām, kam paredzēts notikt jau šo sestdien. Taču līgava nolēmusi bēgt no valsts un aizturēta Nicas lidostā.

Tikai 48 stundas pirms gaidāmajām kāzām, princim Albertam nākas sniegt oficiālus paziņojumus un taisnoties, ka līgava nav plānojusi viņu pamest, aizmūkot uz savu dzimto Dienvidāfriku. Runā, ka uz šādu soli Šarlīnu pamudinājuši nesen atklātie ne pārāk tīkamie fakti par sava izredzētā pagātni. Franču izdevums „L’Express” ziņo, ka policijai dots paša Monako prinča rīkojums aizturēt Vitstokas jaunkundzi Nicas lidostā šajā otrdienā. Līgavai bijusi biļete uz Dienvidameriku tikai vienā virzienā! Žurnāla materiālā, kam dots nosaukums „Šarlīnas un Alberta laulība ir briesmās”, rakstīts, ka līgava bijusi šokā par to, ko atklājusi par topošo vīru. „Šarlīna uzzināja, ka vīrietis, ko gatavojas apprecēt un kurš 2005. gada septembrī publiski atzinies ārlaulības bērna esamībā, pavisam nav tāds, kādu viņa to iedomājusies esam.” Arī ietekmīgais izdevums „Le Figaro” apgalvo, ka bēgšanas mēģinājums noticis. Policijas pārstāvjiem par laimi izdevies pārliecināt Šarlīnu nepamest valsti un līgavaini. Kā vidutājs šajā situācijā iestājies arī kāds Monako karalistes pārstāvis.

Zinātāji apgalvo, ka Šarlīna ļoti negribot piekritusi palikt. „Iespējams viņa nepildīs savus pienākumus kā princese,” izsakās paziņas. Prinča Alberta advokāts gan strikti noliedz šādu apgalvojumu patiesumu un sauc šo stāstu par „neprātu”. „Tie visi ir salti meli,” viņš piebildis. „Baumām, kas parādījušās tikai pāris dienas pirms prinča Alberta un Šarlīnas Vitstokas jaunkundzes kāzām, ir tikai viens mērķis – nopietni kaitēt valsts galvas imidžam un mest ēnu uz skaisto notikumu,” oficiālā paziņojumā izteicies karaļnama pārstāvis. Prinča advokāts Tjerī Lakosts apstiprinājis, ka gatavojas uzsākt tiesas prāvu pret žurnālu „L’Express”. „Es pirms dažām dienām biju Parīzē kopā ar princi un Šarlīnu Vitstoku. Es varu apgalvot, ka viņu attiecībās viss ir kārtībā,” apzvēr advokāts.
Kāzas Monako karalistē gaidāmas jau šo sestdien – 2. jūlijā.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: