SKANDĀLS: Ķīnā medikamentus ražo no mirušu bērnu atliekām
Publicēts 8. augustā, 2011.
Ķīnā vēršas plašumā skandāls par medikamentu ražošanu no mirušu bērnu atliekām. Korejiešu televīzijas kanāls ziņo, ka ienesīgajā pagrīdes biznesā iesaistītas vairākas slimnīcas un farmācijas kompānijas.

 

Izplatoties baumām par tabletēm, kuras ražo no mirušiem mazuļiem, Korejiešu televīzijas kanāls SbS TV South Korea nolēma pārbaudīt šīs informācijas patiesumu. Rezultātā viņiem zidevās atrast slimnīcu, kas pārdod mirušu mazuļu ķermeņus, raksta korejiešu portāls Newdaily.co.kr.

Pārsvarā abortu upuri un bērni, kas piedzimuši nedzīvi, tiekot pārdoti vairākām medicīnas kompānijām. Dokumentālās filmas autori noskaidroja, ka par katru mirušo mazuli slimnīcas personālam jāsazinās ar farmācijas kompāniju.

Dokumentālās filmas autoriem izdevies arī noskaidrot medikamentu izgatavošanas procesu, kurā tiek izmantoti mirušie bērni. Farmācijas kompānijas bērnu ķermeņus uzglabā saldētavā, lai pēc tam ar speciālas mikroviļņu krāsns palīdzību izkaltētu un samaltu. Vēlāk iegūtais pulveris tiekot pildīts kapsulās un pārdots kā vīriešu seksuālās spējas uzlabojošs līdzeklis.

Portāls raksta, ka iegūto medikamentu DNS pārbaudēs atklāts, ka kapsulas par 99.7 procentiem  sastāv no cilvēku atliekām. Iespējams pat noteikt, kāda dzimuma bērns izmantots „medikamenta” ražošanā, kā arī ekspertīzēs atklātas nagu un matu atliekas. Mirušie bērni, visticamāk, pārdoti ar viņu vecāku piekrišanu, ziņo korejiešu telekanāls. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: