Pēc otrās dienas uzstāšanās Candy ieņem 5. vietu
Publicēts 29. jūlijā, 2011.
„Jaunā viļņa” otrajā konkursa dienā, kur dalībnieku uzstājās ar savas dzimtenes hitiem, Latvijas pārstāve LieneCandy izpildīja Raimonda Paula dziesmu „Putj k svetu”.

28. jūlija koncertā „Jaunā viļņa” dalībnieki jutās jau daudz drošāki un arī izskatījās pārliecinošāki nekā pirmajā konkursa dienā. Tiesa, žūrija vairs nebārstīja tikai „vienpadsmitniekus” un „desmitniekus”, un pret tiem konkursantiem, kuru sniegums nebija tik veiksmīgs, vērtēšanas komisija nevairījās būt arī skarba. Tādējādi konkursa otrā diena ienesusi izmaiņas arī kopvērtējumā, kura līderis gan aizvien ir ASV dalībnieks Džeidens Filders. Otro vietu pašlaik ieņem ukrainiete Maša Sobko, bet trešajā vietā ierindojas enerģiskā meiteņu grupa „N.A.O.M.I.” no Krievijas.

Latvijas pārstāve LieneCandy jeb Liene Greifāne, kura pirmajā koncertā izpelnījās lielas uzslavas gan par dziedājumu, gan skatuves tērpu un izcīnīja 2. pozīciju aiz amerikāņa, pēc otrās konkursa dienas uzstāšanās kopvērtējumā atrodas 5. vietā. „Viņš ir baigais...” par zemāko atzīmi – Filipa Kirkorova piešķirto „9” vēlāk pasmaidīja Candy. Lai gan Liene pēc nokāpšanas no skatuves atzina, ka ar savu sniegumu nav līdz galam apmierināta, dziedātāja ir noskaņota pozitīvi un ar nepacietību gaida sestdienu, kad varēs uzstāties ar pašas sarakstīto dziesmu.

Šovakar, 29. jūlijā konkursantiem ir brīvs vakars, jo koncerts, kurā uzstāsies teju visas šā gada „Jaunā viļņa” estrādes zvaigznes, īpaši veltīts krievu komponista Aleksandra Zacepina daiļradei. Koncertu vadīs festivāla mūza Alla Pugačova.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: