Parādnieka dēls aizturēts par partijas reklāmu zīmēšanu uz Rīgas ielām
Publicēts 15. septembrī, 2011.
Par nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) priekšvēlēšanu reklāmu zīmēšanu uz Rīgas ielām un pieturvietām aizturētā persona ir Saeimas deputāta, VL-TB/LNNK valdes locekļa Imanta Parādnieka dēls.

 

Parādnieks norādīja, ka aizturētajam jaunietim ir tāds pats vārds kā viņam - Imants -, tādēļ nevajadzētu pārprast, domājot, ka vainīgais ir pats deputāts. "Viņš šajā akcijā devās kopā ar savu brāli. Par to biju informēts, bet neienāca prātā, ka tas varētu būt pārkāpums, un vispār šajā jautājumā īpaši neiedziļinājos," skaidroja deputāts.

Parādnieks gan esot dzirdējis par nacionālās apvienības jauniešu ieceri rīkot šādu akciju, bet partijas vadība to organizējusi neesot. "Dzirdējām, ka jaunieši ies un darīs, organizēšanās notika sociālajos tīklos," teica politiķis.

Savukārt nacionālās apvienības valdes loceklis Jānis Tomels norādīja, ka par šādu akciju nekā nezinot un tā neesot organizēta VL-TB/LNNK centrālajā vēlēšanu vadības grupā.
Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs (LPP/LC) atzina, ka šāda akcija pašvaldībā neesot saskaņota un bez atļaujas ar krītiņiem ielas un citas vietas apzīmēt nedrīkstot. "Nedrīkst tā darīt, tā ir publiskā telpa. Šādas akcijas būtu iespējams saskaņot ar nosacījumu, ka par tām kāds atbild un ka tas viss tiks pēc tam notīrīts," uzsvēra Radzevičs.

Izpilddirektors arī norādīja, ka viena no vainīgajām personām esot aizturēta. Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane medijiem apstiprināja, ka kāda persona par šādām darbībām ir aizturēta un tai noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par Rīgas domes saistošo noteikumu pārkāpšanu. Tīmane skaidroja, ka aizturētā persona ir nepilngadīgais un tiks lemts, vai šajā konkrētajā gadījumā ir saskatāms administratīvā pārkāpuma sastāvs.


Komentāri (1)
kk: vispār jau organizēja Dace Kalniņa, Cilinska palīdze... tā, ka esmu pārliecināts, ka vadība zināja gan un visticamāk arī aktīvi mudināja.

Parādnieks ir kauna traips tai partijai...
15/09/2011 16:07
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: