Norvēģijas slepkavam žēl tikai netīšām sabrauktas peles
Publicēts 19. augustā, 2011.
Šausminošā Norvēģijas slaktiņa autors Anders Breivīks turpina šokēt likumsargus un pārējo sabiedrību. Viņš ir paudis nožēlu par to, ka, vedot sprāgstvielu izgatavošanai nepieciešamos minerālmēslus uz fermu Rēnas tuvumā, netīšām sabraucis peli.

 

Maniaks, kurš bez mazākās nožēlas noslepkavoja 77 cilvēkus, turpina izmeklētājiem stāstīt par to, cik ļoti pārdzīvo peles sabraukšanu. Kāds avots no Norvēģijas tiesībgājošajām institūcijām portālam The Sun atklāj: „Tā ir vienīgā lieta, ko viņš nožēlo. Viņš neizrāda ne mazāko nožēlu par saviem upuriem.”

Psihiatrs Ulfs Āsgards stāsta: „Tas ir raksturīgi, ka cilvēku pozitīvā tieksme pret dzīvniekiem mēdz būt tieši pretēja attiecībā uz cilvēkiem. Tomēr šis gadījums pārsniedz jebkādas robežas. Varbūt viņam kādreiz piederējis kāds dzīvnieks, ar kuru kaut kas notika un pele viņam par to atgādina.”

Atgādinām, ka Andersa Breivīka 22.jūlijā Oslo centrā uzspridzinātais spridzeklis nogalināja astoņus cilvēkus, bet vēlāk 32 gadus vecais vīrietis, tērpies policista uniformā, ieradās Ūteijas salā, kur nežēlīgi nošāva 69 cilvēkus, pārsvarā jauniešus, kuri bija ieradušies uz vasaras nometni.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: