Mirusi britu dziedātāja Eimija Vainhausa
Publicēts 24. jūlijā, 2011.
Talantīgā britu dziedātāja Eimija Vainhausa sestdien atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos, vēsta Lielbritānijas prese.

27 gadus vecā dziedātāja jau gadiem ilgi cīnījās ar alkoholismu un atkarību no narkotikām. Tiek ziņots, ka policija uz viņas mājām tikusi izsaukta sestdienas pēcpusdienā, kad dziedātāju mirušu atraduši Londonas neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki. Ir uzsākta notikušā apstākļu izmeklēšana.

Pašlaik Vainhausas nāves apstākļi tiek raksturoti kā nenoskaidroti. Kā ziņots, koncertā Belgradā dziedātāja kāpa uz skatuves pamatīgā reibumā - viņai sagādāja grūtības ne tikai atcerēties dziesmu tekstu, bet arī noturēties taisni. Tāpat viņa nespēja atcerēties, kur atrodas, jo sākumā sveicināja Atēnas, tad - Ņujorku.

Pēc koncerta, ko Belgradas prese nodēvēja par īstu katastrofu, Vainhausa atcēla divus tuvākos koncertus Turcijā un Grieķijā un solīja atgriezties uz skatuves 8.jūlijā, taču pēc tam atcēla arī koncertus Spānijā, Šveicē, Itālijā, Austrijā, Polijā, Ungārijā un Rumānijā.

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu "Rehab", bet 2008.gadā ieguva četras "Grammy" balvas, tomēr daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos dažādu skandālu sakarā, nevis pateicoties sasniegumiem radošajā darbībā.


Komentāri (2)
zents: nedaudz ārpus sakara ,bet sen nebiju tik saturiski labu rakstu lasījis
autoram +
24/07/2011 12:08
sarmite: loti zel,tiesam talants ,skaista meitene,laba bals un ari pati loti jauka,labs raksts,paldies.
24/07/2011 14:43
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: