Linda Leen staigā pašas modelētās pastalās
Publicēts 20. jūlijā, 2011.
Dziedātāja Linda Leen neilgi pirms savas 32. dzimšanas dienas prezentējusi savu jauno apavu kolekciju „PASTALA by Linda Leen”. Šī nebūt nav pirmā dziedātājas pievēršanās modīgu lietu radīšanai, jau 2009. gada maijā Linda Leen laida klajā apģērbu kolekciju „Chameleon”.

 

Lindas Leen jaunā pastalu kolekcija domāta kā sievietēm, tā vīriešiem. Pastalas dziedātāja modelējusi par pamatu ņemot seno latviešu iecienītākos apavus. Ja iepriekš pastalas bijām raduši redzēt brūnos toņos, tad Lindas Leen jaunajā kolekcijā pieejamas septiņu krāsu pastalas. Dziedātāja lepojas, ka pastalas ražotas Latvijā, apavi izgatavoti no Latvijas ādas, un tos darinājuši tēvs un dēls - Edgars un Guntis Baumaņi.

Pastalu radīšanai dziedātāja pievērsusies, jo pirms gada vasarā kādā amatnieku gadatirgū iegādājusies pastalas, kuras bijušas tik ērtas, ka dziedātāja tās pāris nedēļas valkājusi diendienā – ar divriteni braucot vai mašīnu vadot, kā arī staigājot pa Rīgas ielām. Tieši tādēļ dziedātāja pati radījusi ērtos apavus ikdienas lietošanai vasarā. Tāpat pastalas var valkāt arī birojos, kā no ielas pārvelkamos apavus, vai arī izmantot kā istabas čības, staigājot pa māju.

Dziedātāja prāto, ka viņas radītās pastalas varētu izvēlēties cilvēki, kuri nebaidās eksperimentēt un no pūļa izcelties ar ekstravagantu ģērbšanās stilu, integrējot senos apavus savā ikdienas garderobē. Vēl Linda Leen ir pārliecināta, ka viņas pastalas noteikti varētu ieinteresēt hipsterus.

Prezentējot jauno pastalu kolekciju, Linda Leen atminas, ka pirms 20 gadiem latviešu vidū iecienīts bijis teiciens, kaut vai ar pastalām kājās, bet, ka tik dzīvot brīvā Latvijā. „Tagad varam teikt pastalās un skaistās!” piebilst dziedātāja.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: