Laima Vaikule salauzusi roku. Dziedātāja sapinās pašas biksēs!
Publicēts 6. jūlijā, 2011.
Krievijas prese vēsta, ka pirms dažām dienām dziedātāja Laima Vaikule visai kuriozā situācijā salauzusi roku. Viņa sapinusies savās modernajās biksēs un pakritusi. Rezultātā – lauzta labā roka.

 

Kad 1. jūlija vakarā Laima Vaikule pēc kritiena sajuta sāpes rokā, viņa tika nogādāta vienā no labākajām Maskavas klīnikām. Tur mediķi konstatējuši, ka Krievijas šovbiznesa zvaigznei ir slēgts labā elkoņa kaula lūzums un nolēmuši nekavējoties veikt operāciju. Operācija izdevusies veiksmīgi un lauztā roka nu ir iešinēta.

Par pašu negadījumu, kas noticis kādās saviesīgās vakariņās, Laima Vaikule izstāstījusi izdevumam „Life News”. „Raimonda Paula sievai ir ļoti laba gaume. Kad viņi uzcēla māju, Raimonds sievai teica – viss ļoti moderns, bet arī ļoti neērts. Nu, lūk – es biju saģērbusies supermoderni un super neērti. Uzaicināja mani uz svinīgām vakariņām un es biju uzvilkusi ļoti garas bikses. Uzkāpu uz bikšu galiem un paklupu. Bet, kas pats skumjākais – ballīte tad bija bez alkohola!” gardi smējusies Laima.

Tai pašā laikā Vaikule piebilda, ka viņa nav vienīgā, kas kļuvusi par modes upuri. Nesen kāda viņas draudzene arī sapinusies garās biksēs un pat nokritusi no otrā stāva. Par laimi – bez nopietnām sekām. Un tādēļ elegantā dziedātāja pat gatava dot padomu visām modīgām dāmām: „Mīļās meitenes, esiet uzmanīgas, kad velkat garas bikses, kas aizsedz kurpes. Kaut tas ir stilīgi un moderni – tomēr arī diezgan bīstami!”


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: