"Jaunā viļņa" dalībnieku amerikāni izbiedē borščs
Publicēts 30. jūlijā, 2011.
Dažādos totalizatoros un prognozēs kā «Jaunā viļņa» uzvarētājs tiek minēts amerikānis Džeidens Felders. Dziedātājam Latvijā palīdz viņa mīļotā meitene Džī, kurai viņš, starp citu, ir veltījis dziesmu, kas «viļņa» trešajā dienā izskanēja uz skatuves.

 

Šobrīd Džeidens Felders ar savu draudzeni Džī Latvijā jau ir iejuties, taču savu pirmo saskarsmi ar latvju virtuvi abi atceras ar šausmām. «Atzīšos, man ļoti ir iepatikusies latviešu virtuve. Ļoti garšo liellopa gaļa un dažādi zivju ēdieni. Vienīgais pārsteigums man bija ar zupu. Pasūtīju zupu, kas bija nevis biezeņzupa, bet šķidra. Turklāt tā bija sarkanā krāsā. Tad vēl tajā ielika krējumu un tā izskatījās vēl dīvaināka. Tiesa, šī zupa izrādījās ļoti garšīga, bet tās nosaukumu (borščs) gan es nevaru izrunāt,» savos iespaidos dalījās Felders.

Par sev piedēvēto favorīta lomu viņš bija nedaudz samulsis. «Manuprāt, visi dalībnieki var sevi parādīt kā ļoti spēcīgi dziedātāji. Protams, darīšu visu, lai parādītu sevi no labākās puses. Neslēpšu, ka arī man uzvara būtu ļoti svarīga. Mēģinājumos visiem gāja līdzīgi, katram ir lietas, ko vajag uzlabot, kaut ko arī vajag mainīt. Man prieks, ka es kā trešo dziedāšu savu dziesmu. To esmu sarakstījis savai mīļotajai meitenei,» stāstīja amerikānis.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: