Džesika Alba divas nedēļas pēc dzemdībām izskatās lieliski
Publicēts 1. septembrī, 2011.
13. augustā aktrise Džesika Alba pasaulē laida otru meitiņu – Heivenu. Divas nedēļas pēc dzemdībām aktrise jau atguvusi lielisku augumu! Viņa par to pateicīga labajiem gēniem, ko mantojusi no vecmāmiņas.

 

Šīs ir pirmās fotogrāfijas, kurās Džesika Alba redzama pēc otra mazuļa laišanas pasaulē. Pagājušas tikai divas nedēļas, bet aktrises augums jau izskatās tikpat labi kā pirms grūtniecības. Tērpusies garā maxi kleitā un džinsa auduma blūzē, Džesika Alba veda pie daktera apslimušo vecāko meitu Onori (3). Lai gan aktrise arī grūtniecības laikā centās regulāri vingrot, par tik ātri atgūtu formu viņa pateicas labajiem gēniem. Tos viņa mantojusi no vecmāmiņas: „Mana omīte bija fantastiska – viņa jau varēja doties mājup no dzemdību nama apģērbā, ko nēsāja pirms grūtniecības. Un tā pēc visiem pieciem bērniem. Es pavisam noteikti esmu mantojusi labus gēnu.”

Kad aktrise vēl gaidīja otro mazuli, viņa stāstīja, ka apzinās, ka nekad pilnībā neatgūs tādu augumu, kāds tas bijis pirms grūtniecības. Arī pēc pirmās meitas piedzimšanas viņa vairs neesot atguvusi tādu svaru, kā tolaik, kad vēl nebija mamma. „Mans augums ir kļuvis citādāks,” norādīja Džesika. „Apģērbs uz auguma „guļ” atšķirīgi. Bērns tas ir brīnums, kas ar tevi notiek, bet pēc tam tu pavisam noteikti esi citādāka. Ja vien neesi Žizele Bundhena.”

Taču mazuļa gaidības atstājušas arī labvēlīgu iespaidu uz aktrises seksualitāti. „Es pirms tam kautrējos,” viņa atzīstas. „Es tā īsti nepratu izbaudīt seksualitāti līdz pirmās meitas piedzimšanai. Tikai tad sapratu, cik brīnišķīgi un vienreizēji ir būt sievietei un spējīgai radīt jaunu dzīvībiņu. Ir savs iemesls, kāpēc konkrētas ķermeņa daļas ir tik iekārojamas – jo tas viss ir radīts dzimtas turpināšanai.”

Džesika ar savu nākamo vīru Kešu Vorenu satikās 2004.gadā kinolentes "Fantastiskais četrinieks" uzņemšanas laukumā, kur viņš strādāja par režisora asistentu. Kopš tā laikā viņš uzsācis filmu producenta karjeru. 2007.gada sākumā saspringto darba grafiku dēļ pāris pašķīrās, taču pēc tam savas attiecības atkal atjaunoja. 2008.gada maijā pāris apprecējās, savukārt jūnijā Alba laida pasaulē meitiņu Onoru.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: