Brazīlietis Rodžers samulsina Laimu Vaikuli
Publicēts 1. augustā, 2011.
Muzikālā festivāla „Jaunais vilnis” laikā Brazīlijas konkursants Rodžers Riko paguva sadraudzēties ar žūrijas pārstāvjiem – dziedātājiem Laimu Vaikuli un Valēriju Meladzi.

 

Vaikule pat aizkulisēs samulsa no simpātiskā puiša Rodžera uzmanības apliecinājuma.

Samtainās balss īpašnieks - dziedātājs Rodžers Riko bija sarūpējis saldumu fabrikas „Laima” šokolādes konfektes, ar kurām aizkulisēs cienāja konkursantus. Taču īpašu dāvanu Rodžers pasniedza dziedātājai Laimai Vaikulei. Par uzmanības apliecinājumu Vaikule bija patīkami pārsteigta un pat apmulsa. Rodžers, skūpstot Laimai roku, pasniedza dziedātājai lielo „Laimas” šokolādes kasti.

Lai gan Rodžers mūzikas konkursā neieguva godalgotas vietas, viņš par to nebēdā. Konkursu dziedātājs uztver kā labu pieredzi un pakāpienu pa karjeras kāpnēm. Rodžers sarunā ar portālu Kasjauns.lv pastāstīja, ka „Jaunajā vilnī” beidzot iepazinies klātienē ar Krievijas dziedātāju Valēriju Meladzi. „Man jau sen mājas mūzikas ierakstu kolekcijā ir Meladzes ieraksti. Viņš ir mans favorīts un es ļoti vēlētos dziedāt kopā ar viņu duetā,” piebilst Rodžers. Iespējams, ka šī iecere arī piepildīsies, jo Meladze palūdzis Rodžeram aizsūtīt savus ierakstus.

Taču tas vēl nav viss, jau tuvākajā nākotnē Rodžers ierakstīs duetu ar latviešu dziedātāju Kristīnu Zaharovu, kurā šobrīd studē Maskavā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: