„Jaunajā vilnī” uzvar amerikānis Džeidens Felders
Publicēts 31. jūlijā, 2011.
Starptautiskā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2011” uzvarētāja titulu un galveno balvu – 50 tūkstošus eiro saņems Amerikas Savienoto Valstu pārstāvis Džeidens Felders.

30. jūlija vakarā Dzintaru koncertzālē norisinājās „Jaunā viļņa” trešā konkursa diena, kurā ar savu talantu beidzamo reizi žūriju pārliecināt centās 16 jaunie dziedātāji no 15 valstīm. Konkursanti uzstājās ar pašu izvēlētām dziesmām.

Jau krietnu laiku pirms „Jaunā viļņa” festivāla organizatori pauda pārliecību, ka šogad uzvarētāja laurus plūks tieši amerikānis – jau atlasē bijis skaidrs, ka viņam līdzvērtīgu konkurentu neesot. Kopš pirmā uznāciena uz skatuves Džeidens Felders iekaroja patiesas žūrijas un arī publikas simpātijas, un pārliecinošā uzvara arī otrajā un trešajā konkursa dienā, nu tumšādainajam ņujorkietim atnesusi arī uzvaru. Puisis, kuru uz Jūrmalu atbraukusi atbalstīt arī viņa līgava Džī, savu beidzamo uzstāšanos „Jaunajā vilnī” veltīja tieši mīļotajai kā abu saderināšanās dziesmu.

Otrajā vietā ierindojusies Ukrainas konkursante Maša Sobko, bet godpilnās trešās vietas ieguvējas ir Krievijas pārstāves – grupa N.A.O.M.I.

Savukārt Latvijas pārstāve LieneCandy jeb Liene Greifāne, kuru konkursa laikā stresa dēļ piemeklēja nopietnas problēmas ar balsi, kopvērtējumā ieguvusi 8. vietu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: